ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

O πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εάν: αποσταλεί email στο info@telisfashion.gr ή γίνει τηλεφωνική επικοινωνία στο κατάστημά μας (+30)2710 238001. Η πρώτη επιστροφή καθώς και η πρώτη αντικατάσταση είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά την ίδια παραγγελία, τα έξοδα επιστροφής και παραλαβής καλύπτονται από τον πελάτη. Αλλαγές προϊόντων γίνονται μόνο με την εταιρία ACS και SPEEDEX.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας. Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 10 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 10 ημερών, το κατάστημα Telis fashion διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.

Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. Επίσης ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (πχ: Δελτίο Απόδειξης Τιμολογίου, Απόδειξη Λιανικής).

Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθι προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Οι αλλαγές γίνονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση), θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το (+30)2710238001 είτε ηλεκτρονικά στο info@telisfashion.gr.

Επιπλέον, πρέπει να στείλετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε στη διεύθυνση Τάσου Σεχιώτη 44, ΤΚ 22132, Τρίπολη.

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, εφόσον πρώτα μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο (+30) 2710 238001 ή μέσω email στο info@telisfashion.gr.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας ενημερώσετε μέσω email για τον αριθμό λογαριασμό (IBAN) και το όνομα δικαιούχου.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την παραλαβή του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση .Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30)2710238001 ή στο email: info@telisfashion.gr

ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Ο κατασκευαστής ευθύνεται για τυχόν ελάττωμα που μπορεί να παρουσιάσει κάποιο προϊόν.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που αγοράσατε μπορείτε να ζητήσετε την επισκευή του, την αντικατάσταση του με άλλο, τη μείωση της τιμή του ή να σας επιστραφούν τα χρήματα.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις της Εταιρείας μας παύουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας του, ή από στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Θα πρέπει να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας, η δε προθεσμία αυτή ξεκινάει από την επόμενη της παραλαβής και σε κάθε περίπτωση εντός αυτής θα πρέπει να μας έχετε επιστρέψει το προϊόν. θα μας ενημερώσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: (+30) 2710238001 ή e-mail: info@telisfashion.gr

ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
cart 0 Search
Close modal
Έχεις εγγραφεί επιτυχώς!