Νέα Πολιτική Απορρήτου με ισχύ από 25 Μαϊου 2018

Γενικά, το telisfashion.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του σε κανένα τρίτο φορέα.

Κάθε παραγγελία απαιτεί τη συλλογή προσωπικών στοιχείων. Η ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητη από το αρμόδιο τμήμα του telisfashion.gr.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το telisfashion.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές.

Παιδιά

Απαγορεύεται να εγγράφονται ανήλικα άτομα κάτω των 18 ετών.

Αντιμετώπιση παραπόνων

Μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζετε, πριν αλλά και μετά την παράδοση και το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει. Στο τηλ (+30)2710238001 ή στο mail: info@telisfashion.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε.

Aποδοχή

Συμπληρώνοντας την παραγγελία, ο πελάτης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και αποδέχεται τους Όρους Χρήσης, Τρόπους Αποστολής, Τρόπους Πληρωμής, Επιστροφές και την Προστασία Δεδομένων του telisfashion.gr.

Το telisfashion.gr βελτιώνει συνεχώς την ιστοσελίδα της και τους Όρους χρήσης. Για το λόγο αυτό σας συστήνουμε να διαβάζετε τους όρους σε τακτά χρονικά διαστήματα για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
cart 0 Search
Close modal
Έχεις εγγραφεί επιτυχώς!